MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

4% återbäring

Till Lindex

Lindex erbjuder 4% återbäring på de köp du gör. Klicka på den orange knappen för att gå till butiken, och gör sedan ditt köp i länken. Besök ej andra sidor innan du fullföljt ditt köp, och använd ej personliga/externa rabattkoder/presentkort. Vänligen observera butikens särskilda villkor.

Lindex4%

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Lindex

Campaign

Upp till 70% rabatt på mode

Nu är det final sale hos Lindex! Shoppa dam-, barn- & underkläder med upp till 70% rabatt. Här hittar du bland annat skjortklänningar, blusar och stickade tröjor - skynda att fynda!

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 3 dagar och 3 timmar
Campaign

25% rabatt på allt - även rea!

Just nu kan du shoppa med med 25% rabatt på allt hos Lindex. Det gäller även rea, så det är ett riktigt fyndläge - passa på!

Erbjudandet gäller även nedsatta varor men kan inte kombineras med andra rabattkoder eller erbjudanden.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 5 dagar och 3 timmar

Om Lindex

Lindex som är en av Europas ledande modekedjor har nästan 480 butiker i 18 länder. Affärsidén är att ge kvinnor och barn inspirerande och prisvärt mode, inklusive att erbjuda sortiment som omfattar flera modekoncept inom dam-, barn- och underkläder. Notera att återbäringen endast gäller för Lindex online och inte i fysiska butiker.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från Lindex registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-60 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2021 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up