MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

Upp till 6% återbäring

Till Newport

Newport erbjuder upp till 6% återbäring på de köp du gör. Nedan listas hur mycket återbäring som ges i respektive kategori.

Newport5%6%
Allmänt2.5%3.5%

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Newport

Campaign

Upp till 50% rabatt + höjd bonus

Newport firar 23 år med en stor kampanj som ger dig mellan 20-50% på hela sortimentet. Ett riktigt bra erbjudande, med andra ord. Glöm inte att du dessutom får höjd bonus!

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 10 dagar och 20 timmar

Om Newport

Newport äger och utvecklar livsstilsvarumärket Newport. De designar och marknadsför textilier, inredningsdetaljer och möbler. I det breda sortimentet, tillhörande det övre kvalitetsegmentet, erbjuds egna framtagna produkter likväl som välkända varumärken.

När får jag min återbäring?

Din återbäring från Newport registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar återbäringen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

Klar för utbetalning

Återbäringen är normalt redo att betalas ut till ditt bankkonto tidigast 30-45 dagar efter att ditt köp ägt rum och beror på att vi måste invänta butikernas godkännande och returregler. I vissa fall och beroende på butik kan det dröja längre - uppemot 90 dagar, speciellt när ett köp hanteras manuellt vid efterrapportering eller när vi behöver invänta betalning. För hotell- och resebokningar blir återbäringen redo för utbetalning 30-60 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2020 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up