MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

Upp till 5% återbäring

Till Newport

Newport erbjuder upp till 5% återbäring på de köp du gör. Nedan listas hur mycket återbäring som ges i respektive kategori.

Newport5%
Allmänt2.5%

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Newport

Campaign

Unik rabattkod

Få 10% rabatt på hela sortimentet med rabattkoden nedan. Gäller er redan nedsatta varor och går ej att kombineras med andra erbjudanden. Höjd återbäring t.o.m. 21/4!

Till kampanjen
Time left Tid kvar på kampanjen: 7 dagar och 15 timmar kvar

Logga in för att ta del av rabattkoden

Om Newport

Newport äger och utvecklar livsstilsvarumärket Newport. De designar och marknadsför textilier, inredningsdetaljer och möbler. I det breda sortimentet, tillhörande det övre kvalitetsegmentet, erbjuds egna framtagna produkter likväl som välkända varumärken.

När får jag min återbäring?

Din återbäring på ditt köp hos Newport registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp till 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt konto hos oss. Tänk på att endast använda rabattkoder som kommer från MyBonus, annars riskerar du att inte få någon återbäring på ditt köp.

Klar för utbetalning

Återbäringen är redo att betalas ut till ditt bankkonto 30-45 dagar efter att ditt köp ägt rum och beror på att vi måste invänta butikernas godkännande och returregler. I undantagsfall kan det dröja längre, speciellt när ett köp hanteras manuellt vid efterregistreringar. För hotell- och resebokningar blir återbäringen redo för utbetalning inom 30 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2019 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up