MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

149 kr återbäring

Till Miljonlotteriet

Miljonlotteriet erbjuder 149 kr återbäring på de köp du gör. Klicka på den röda knappen för att gå till butiken.

Miljonlotteriet74,50 kr149 kr

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Miljonlotteriet

Campaign

149 kr bonus + Sverigechecken värde 200 kr

Du får 6 lotter för endast 150 kr första månaden & ytterligare 6 lotter utan extra kostnad i din tredje leverans. Dessutom 149 kr bonus + Sverigechecken värde 200 kr.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 21 dagar och 5 timmar

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier som bedriver försäljning av lotter via prenumeration och spel online. Miljonlotteriets överskott går oavkortat till IOGT-NTO-rörelsens livsviktiga arbete vars vision är att ingen ska fara illa av alkohol och droger. Faktum är att 400 000 barn i Sverige lever hos föräldrar med en riskabel alkohol- eller narkotikakonsumtion. Deras dröm är en värld där inget barn växer upp med föräldrar som missbrukar. Tillsammans gör Miljonlotteriet tillsammans med dig fler människor till vinnare. Det är ingen bindningstid och du är med så länge du själv vill. 18+ år. Spela ansvarsfullt.

Särskilda villkor

Gäller ej för dig som har varit aktiv prenumerant de senaste 3 månaderna. Sverigechecken skickas från oss när din beställning är godkänd, vilket normalt sker efter cirka 35-40 dagar från att du har lagt din beställning.

När får jag min återbäring?

Din återbäring från Miljonlotteriet registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar återbäringen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

Klar för utbetalning

Återbäringen är normalt redo att betalas ut till ditt bankkonto tidigast 30-45 dagar efter att ditt köp ägt rum och beror på att vi måste invänta butikernas godkännande och returregler. I vissa fall och beroende på butik kan det dröja längre - uppemot 90 dagar, speciellt när ett köp hanteras manuellt vid efterrapportering eller när vi behöver invänta betalning. För hotell- och resebokningar blir återbäringen redo för utbetalning 30-60 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2020 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up