MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

10% återbäring

Till FritzMagnus

FritzMagnus erbjuder 10% återbäring på de köp du gör. Klicka på den röda knappen för att gå till butiken.

FritzMagnus10%

Dela och få Buddy-bonus

Om FritzMagnus

I tre generationer har kontakter med de bästa textilfabrikerna runt om i världen byggts upp av FritzMagnus. Detta tillsammans med en genuin och gedigen kunskap om textilier och kvaliteter gör Fritz Magnus till en trygg samarbetspartner för hotell, tvätterier och restauranger - och nu också privatpersoner. Fritz Magnus levererar sedan många år exklusiva hotell- och restaurangtextilier med högsta kvalitet och stilren design. De har tagit sina bästa hotellprodukter, ändrat design så att de passar bättre i det privata hemmet.

När får jag min återbäring?

Din återbäring på ditt köp hos FritzMagnus registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp till 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt konto hos oss. Tänk på att endast använda rabattkoder som kommer från MyBonus, annars riskerar du att inte få någon återbäring på ditt köp.

Klar för utbetalning

Återbäringen är redo att betalas ut till ditt bankkonto 30-45 dagar efter att ditt köp ägt rum och beror på att vi måste invänta butikernas godkännande och returregler. I undantagsfall kan det dröja längre, speciellt när ett köp hanteras manuellt vid efterregistreringar. För hotell- och resebokningar blir återbäringen redo för utbetalning inom 30 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2019 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up