MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

Just nu har Readly spårningsproblem vilket gör att ditt köp kan registreras som 0 kr. De jobbar på att åtgärda problemet.

Upp till 30 kr återbäring

Till Readly

Readly erbjuder upp till 30 kr återbäring på de köp du gör. Nedan listas hur mycket återbäring som ges i respektive kategori.

Medlemskap30 kr
Presentkort100 kr

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Readly

Campaign

Prova gratis i 6 veckor & få 30 kr!

Just nu kan du prova på Readly helt gratis två månader (därefter 119 kr/mån) och samtidigt få bonus på ditt köp. Du får tillgång till mer än 6000 magasin digitalt i mobilen!

*Gäller endast nya kunder. Ingen bindningstid. Okänt slutdatum på 6 veckor gratis. 6 veckor gratis därefter automatiskt 119,00 kr / månad.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 34 dagar och 15 timmar

Om Readly

Readly är Sveriges ledande digitala tjänst för obegränsad läsning i surfplattan, datorn och mobilen. Med Readly väljer du och kan läsa bland över 6000 magasin - svenska och internationella.

Särskilda villkor

Gäller endast för nya medlemmar.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från Readly registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-90 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2022 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up