MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

Det kan hända att du får efterrapportera ditt köp då vi för tillfället erfar problem med den tekniska spårningen från Wype. Ersättningen erhålls dock ändå. Vi ber om ursäkt för detta merjobb och tackar för ditt tålamod.

51 kr återbäring

Till Wype

Wype erbjuder 51 kr återbäring på de köp du gör. Klicka på den orange knappen för att gå till butiken, och gör sedan ditt köp i länken. Besök ej andra sidor innan du fullföljt ditt köp, och använd ej personliga/externa rabattkoder/presentkort. Vänligen observera butikens särskilda villkor.

Wype41 kr51 kr

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Wype

Campaign

Testa Wype för 0 kr - få 51 kr

Prova Wype resten av året, och få digital tillgång till över 48 tidningar varje månad. Ta del av över 500+ nummer av populära magasin, och dela ditt konto med familjen på upp till 5 enheter.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 76 dagar

Om Wype

Med Wype kan du läsa de senaste utgåvorna av alla Bonniers tidningar. Läs online eller spara dem och läs utan internetanslutning. Din prenumeration på Wype kan delas med hela familjen och fungerar på upp till 5 enheter på både iOS och Android. Testa en månads gratisläsning – helt utan bindningstid. Därefter betalar du endast 39 kr i månaden om du prenumererar på någon av deras tidningar, annars betalar du 99 kr i månaden. Med abonnemanget får du tillgång till tidningarna Damernas värld, National geographic, iForm, Styleby, Sköna hem, lantliv och många fler.

Särskilda villkor

Notera att återbäringen gäller endast nya kunder.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från Wype registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-60 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2021 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up