MyBonus

Logga in

Logga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

Kundservice

Kontakta oss?

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du inte hittar svaret på din fråga nedan eller om du behöver ytterligare hjälp. Maila oss så hör vi av oss inom kort.

kundservice@mybonus.com

Saknar du ett köp?

Om du gjort ett köp via MyBonus som inte registrerats på ditt konto efter 48 timmar trots att du följt våra rekommendationer, rapportera det till oss här.

Logga in

Vanliga frågor & svar

Här finner du svaren på de mest förekommande frågorna som vår kundservice tar emot.

Bli medlem

Hur fungerar MyBonus?

MyBonus ger dig återbäring när du handlar på nätet i någon av alla de butiker som finns anslutna på MyBonus. Genom att klicka dig vidare till din favoritbutik från MyBonus och handlar som vanligt så registreras din återbäring automatiskt på ditt MyBonuskonto. Att använda MyBonus är helt gratis och inga avgifter tas ut!

Kostar det något att använda MyBonus?

Nej, tjänsten är helt gratis. Du kommer istället att tjäna pengar på att använda MyBonus. Så kör igång och få återbäring på alla dina köp redan nu.

Hur kan MyBonus lämna återbäring i form av pengar till mig när jag handlar på nätet?

MyBonus samarbetar med alla de butiker som finns upplagda på MyBonus hemsida. Butikerna ger MyBonus provision när våra medlemmar handlar hos dem. Denna provision delar vi med våra medlemmar. Svårare än så är det inte – en klassisk win-win situation!

Hur gör jag för att få min återbäring utbetald?

När du har fått minst 100 kr återbäring registrerat på ditt MyBonuskonto under ”Redo för utbetalning”, så kan du när som helst begära att få dem utbetalda . Utbetalningen görs genom vår samarbetspartner Trustly och pengarna förs direkt över till de flesta svenska banker. Trustly är ett licensierat betalningsinstitut under tillsyn av Finansinspektionen.

Hur gör jag för att min återbäring ska registreras i samband med ett köp?

Se alltid till att börja med att logga in på MyBonus och besök butiken du har tänkt att handla på via MyBonus länkar. Gör man det så fungerar det i princip alltid.

Nedan listas några saker man dock bör tänka på och som kan ställa till det:

Besök inte andra sidor efter att du klickat på MyBonus länkar och innan köpet är slutfört. T.ex. kan rabattkodssidor och prisjämförelsesidor göra att spårningen av din återbäring bryts.

Använd inte rabattkoder som inte finns på MyBonus. Då finns en risk att butiken nekar återbäringen. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida.

Tillåt alltid cookies i webbläsaren då detta är ett krav för att återbäringen ska registreras.

Hur lång tid tar det innan min återbäring kan betalas ut?

Efter att du gjort ett köp hos en butik tar det upp till 48 timmar innan din återbäring registreras på ditt konto. Normalt tar detta bara några minuter. Återbäringen registreras under ”Inkommande återbäring” och ligger där i väntan på att bli godkänd. Innan återbäringen kan godkännas måste vi invänta butikens öppet köp-regler, den lagstadgade ångerrätten på två veckor samt att summan måste bekräftas från respektive butik. Detta kan ta mellan 30-90 dagar beroende på vilken butik det gäller. När återbäringen väl är godkänd hamnar den under ”Redo för utbetalning”. Dessa kan du välja att ta ut när du har minst 100 kronor redo för utbetalning. Godkännande av återbäringar för hotell- och resebokningar sker efter att hotellbokningen eller resan är utnyttjad och betald.

Varför har mitt köp inte blivit registrerat på mitt konto på MyBonus?

Det finns olika anledningar till att ditt köp inte har registrerats korrekt på ditt konto. Det kan ta upp till 48 timmar innan din återbäring registreras. Skulle detta inte ha skett efter denna tid så kan du rapportera det till oss. Det bästa är om du kan bifoga din orderbekräftelse eller i annat fall bifogar du följande information för att underlätta:

- Butiksnamn

- Total ordersumma

- Tidpunkt för köpet

- Butikens ordernummer

Viktigt att tänka på för att din återbäring ska registreras korrekt hos MyBonus:

Använd alltid MyBonus länkar när du besöker butikerna. Undvik att besöka andra sidor innan du slutför köpet hos butiken. Om du råkar besöka andra sidor såsom rabattkodssidor eller prisjämförelsesidor där emellan så gå alltid tillbaka till MyBonus och besök butiken igen via MyBonus länkar.

Inaktivera alltid programvaror som är till för att blockera reklam, så kallade Adblockers, innan du använder MyBonus länkar. Dessa programvaror kan komma att hindra spårningen av dina köp och din återbäring kan utebli.

Tillåt alltid cookies för att spårningen av dina köp ska fungera korrekt.

Använd bara rabattkoder som finns på MyBonus. Vi kan inte garantera att alla rabattkoder fungerar tillsammans med MyBonus.

Kan jag använda alla rabattkoder tillsammans med MyBonus?

Använd endast rabattkoder som finns på MyBonus. Annars kan återbäringen komma att nekas av butiken där köpet gjordes.

Varför har min återbäring nekats?

Om du har fått nekad återbäring så kan det bero på olika orsaker, nedan listas de vanligaste:

- Ordern är avbeställd

- Varorna är returnerade

- En otillåten rabattkod har använts

- Köpet har registrerats via en rabattkodssida eller en prisjämförelsesida som du har besökt innan köpet slutfördes.

Varför måste jag logga in på MyBonus och klicka mig vidare till butiken för att få min återbäring?

För att tekniken ska fungera och för att du ska få din återbäring automatiskt registrerad måste du klicka dig in till butiken via MyBonus länkar. Det är också viktigt att du inte besöker några andra sidor där emellan så att spårningen av återbäringen bryts. Exempel på sidor som kan ställa till det är sidor med rabattkoder och prisjämförelsesidor.

Behöver jag göra något om jag returnerar ett köp som jag fått återbäring för?

Nej, det sköts helt automatiskt. Om du returnerar en vara som du fått återbäring registrerad för så kommer denna återbäring att automatiskt nekas på ditt konto.

Jag kan inte logga in på mitt konto, vad gör jag?

Om du inte kan logga in på ditt konto kan du be om ett nytt lösenord vid inloggningsrutan. Skulle inte det fungera så kan du skicka ett e-postmeddelande om detta till vår support på kundservice@mybonus.com. OBS! Det är viktigt att du skickar från samma e-postadress som du är registrerad med på MyBonus.com.

Får man ha fler konton på MyBonus?

Nej, det är bara tillåtet med ett konto per person.

Kan medlemmen som rekryterade mig till MyBonus se i vilka butiker jag har handlat och för vilka summor?

Nej, vi visar inte dessa uppgifter för medlemmen som rekryterade dig till MyBonus. Hen kan heller inte se att det är från ditt köp som hen får bonus för. Detta för att värna om din integritet.

Finns det några regler som man bör rätta sig efter när man bjuder in vänner till MyBonus?

Du får bjuda in hur många vänner du vill, men du får bara skicka inbjudningar till personer du känner, det är alltså inte tillåtet att "spamma" personer du inte känner. Du måste även följa gällande regler som gäller på forum och bloggar där du lägger ut din rekryteringslänk. Om du bryter mot ovanstående så kan ditt konto komma att stängas ner.

Vad gör jag om jag har en fråga som inte finns med här?

Då kan du skicka ett e-postmeddelande till vår hjälpsamma support på kundservice@mybonus.com så besvarar de din fråga så fort som möjligt.

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2019 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.