MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

8% återbäring

Till Pure Female

Pure Female erbjuder 8% återbäring på de köp du gör. Klicka på den röda knappen för att gå till butiken.

Pure Female4%8%

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Pure Female

Campaign

Höjd återbäring på snyggt dammode

Wow, kolla in Pure Females härliga sortiment med fantastiskt mode för damer! Lyft din garderob till nya höjder, och glöm inte att du just nu får höjd bonus på ditt köp.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 26 dagar och 18 timmar

Om Pure Female

Pure Female gör det lustfyllt och enkelt att välja mode till din personliga stil. Ett ansvarsfullt mode som innebär omtanke och kläder som kan användas om och om igen. Att älska mode innebär inte att köpa mycket, utan att köpa rätt. För att hitta ditt eget uttryck erbjuder Pure Female kollektioner som är lite oväntade och lite annorlunda.

När får jag min återbäring?

Din återbäring från Pure Female registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar återbäringen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

Klar för utbetalning

Återbäringen är normalt redo att betalas ut till ditt bankkonto tidigast 30-45 dagar efter att ditt köp ägt rum och beror på att vi måste invänta butikernas godkännande och returregler. I vissa fall och beroende på butik kan det dröja längre - uppemot 90 dagar, speciellt när ett köp hanteras manuellt vid efterrapportering eller när vi behöver invänta betalning. För hotell- och resebokningar blir återbäringen redo för utbetalning 30-60 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2020 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up