MyBonus
Search
Favourites
Login

Logga in

FacebookLogga in via Facebook
Eller

Glömt lösenord?

Inte redan medlem? Bli medlem nu!

Glömt ditt lösenord?

Tillbaka

Ange den e-postadress du använde när du skapade ditt konto så kommer hjälp som ett brev på posten, så att säga.

260 kr återbäring

Till Simple Feast

Simple Feast erbjuder 260 kr återbäring på de köp du gör. Klicka på den orange knappen för att gå till butiken, och gör sedan ditt köp i länken. Besök ej andra sidor innan du fullföljt ditt köp, och använd ej personliga/externa rabattkoder/presentkort. Vänligen observera butikens särskilda villkor.

Matbox260 kr

Dela och få Buddy-bonus

just nu: Kampanjerbjudande från Simple Feast

Campaign

Spara 400 kr på dina 4 första kassar

Spara 400 kr på dina 4 första kassar hos Simple Feast med vår rabattkod!

*Gäller endast nya kunder.

Till kampanjen
Time left Tid kvar: 7 dagar och 13 timmar

Logga in för att ta del av rabattkoden

Om Simple Feast

Simple Feast´s vision är att driva fram världens framgångar mot hälsosam och hållbar mat genom smak, kvalitet och bekvämlighet. Genom detta val gynnar vi planeten samtidigt som vi tillför rätt typ av mat till våra egna kroppar. Varje tisdag levererar Simple Feast en box hem till dig, som innehåller in komplett middag för tre kvällar. Du kan välja mellan deras vegetariska eller veganska meny, och välja hur många portioner du vill ha. Du behöver inte ens vara hemma för att ta emot leveransen. Deras boxar är anpassade för att hålla ingredienserna kylda tills du kommer hem.

Särskilda villkor

Få 10% rabatt som ny kund med koden: INTRO10.

När blir min återbäring registrerad?

Din återbäring från Simple Feast registreras hos oss en kort stund efter ditt köp och du kommer att få en bekräftelse på mail (kan ta upp till 48 timmar). Endast rabattkoder som kommer från oss kan med säkerhet kombineras med återbäring. Vid köp med presentkort eller rabattkod finns det en stor risk att butiken nekar bonusen eftersom de anser att rabattkoden/presentkortet är personlig. I många fall går det dock att kombinera rabattkoder som ligger live på butikens hemsida med återbäring.

När blir min bonus redo för utbetalning?

Efter att återbäringen har blivit registrerad, betalas den ut till ditt bankkonto efter att butiken har gått igenom och godkänt köpet. Hur många dagar det tar är olika beroende på butik och beror främst på dess rutiner och returfrist. Som tidigast kan vissa butiker godkänna efter 7 dagar, som längst 100 dagar och i genomsnitt brukar det ta runt 40 dagar. För hotell- och resebokningar blir bonusen redo för utbetalning 30-60 dagar från att bokningen är betald och nyttjad.

Andra gillar också

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Dela utan Buddy-bonus

close

Tipsa en vän, eller två.

Du vet väl att om du loggar in så blir alla nya vänner som går med via dina tips nya Bonus Buddies, vilket ger dig återbäring på deras köp under ett helt år?

Lägg till fler vänner

Vi betalar ut din återbäring till samtliga svenska banker, exempelvis:

Handelsbanken Swedbank Nordea SEB

Säkra utbetalningar med Trustly

Trustly

Copyright © 2021 - MyBonus AB, org.nr 556994-6832, en del av Say Group.
Sign up